Website of webwinkel

Een goede website of webwinkel is aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en functioneel. Daarnaast is de achterliggende techniek snel en veilig. Ook is het van belang dat uw website goed wordt weergegeven op verschillende apparaten én dat hij goed scoort in de zoekresultaten van zoekmachines. Op je klompen ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert websites en webwinkels.

Webdesign

Webdesign

Op je klompen ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert websites voor de meest uiteenlopende branches. Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website die aan de laatste technische eisen voldoet én goed gevonden wordt in Google?

Lees verder
Webwinkeldesign

Webwinkeldesign

Het belangrijkste doel van een webwinkel is het verkopen van artikelen en / of diensten. Een webwinkel moet daarom helder, aantrekkelijk en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Op je klompen ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert webwinkels voor de meest uiteenlopende sectoren.

Lees verder

Op maat gemaakt voor uw onderneming

Onze grafisch ontwerper tekent een website die duidelijk uw visie uitstraalt, rekening houdt met uw huisstijl en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk is. De back-end developer gaat vervolgens aan de slag met de techniek achter de website. Uw website of webwinkel wordt standaard geoptimaliseerd opgeleverd. Waarom zou u kiezen voor een op maat gemaakte website?

 • Uniek

  Een op maat gemaakte website is uniek, net als uw bedrijf. Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website zorgt voor een goede eerste indruk van uw onderneming.

 • Aantrekkelijk geprijsd

  Het laten maken van een website is een relatief kleine investering waar u jarenlang profijt van zult hebben. U betaalt enkel voor de eigenschappen die u terug wilt zien.

 • Doel

  Een op maat gemaakte website wordt zo ontworpen dat uw doel op de meest efficiënte manier wordt nagestreefd, of het nu gaat om informeren, adviseren of verkopen.

 • Responsive

  Alle websites en webwinkels die door Op je klompen worden gemaakt, zijn responsive. Dit houdt in dat ze perfect worden weergegeven op alle apparaten: pc’s, laptops, tablets en smartphones.

 • Snelheid

  Bij Op je klompen volgen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Wij implementeren de nieuwste technieken om uw website snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk te maken.

 • Mogelijkheden

  Bij het ontwerpen van een op maat gemaakte website is bijna alles mogelijk. U hoeft geen concessies te doen en uw visie wordt perfect in beeld gebracht.

Een afspraak maken?

Op je klompenDesign