SEO Vught

Is uw bedrijf gevestigd in Vught of omgeving? En wilt u dat uw bedrijfswebsite beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google? Kies dan voor Op je klompen. Vanuit Oisterwijk werken wij 2008 hard om voor onze klanten topposities te bereiken én behouden in zoekmachines. Hieronder vindt u meer informatie over zoekmachine-optimalisatie en een stappenplan voor uw website.

SEO / zoekmachine-optimalisatie, wat houdt dat in?

SEO, (Search Engine Optimization) of zoekmachine-optimalisatie is het beter vindbaar maken van uw website voor zoekmachines zoals Google. Als uw website hoog scoort in de zoekresultaten, wordt u eerder opgemerkt door potentiële klanten. Zoekmachine-optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing en essentieel voor ondernemers.

Zoekmachine-optimalisatie gebeurt enerzijds op technisch gebied en anderzijds op niet-technisch gebied. Op je klompen heeft alle kennis en techniek in huis om deze werkzaamheden te verzorgen. Graag leggen wij vrijblijvend uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie.

Technische optimalisatie en niet-technische optimalisatie

Op je klompen werkt zowel aan de technische als niet-technische kant van de website. Wij optimaliseren uw website door het maken van aanpassingen aan de voor- en achterkant. Bij het optimaliseren van de website wordt ook aandacht besteed aan andere belangrijke onderdelen van online marketing zoals linkbuilding en het verzorgen van een bedrijfsvermelding. Wat houdt technische en niet-technische optimalisatie eigenlijk in?

Technische aanpassingen

Als wij praten over technische optimalisatie, dan hebben wij het over aanpassingen in de broncode van uw website. Op je klompen heeft jarenlange ervaring in het technisch optimaliseren van websites. Wij kunnen technische aanpassingen maken aan de website, zonder dat uw ontwerp verloren gaat. En dat is uniek!

Niet-technische aanpassingen

Content is King. De content op website is erg belangrijk. Content op een website bestaat o.a. uit tekst, afbeeldingen en video’s. Zonder uw boodschap of stijl uit het oog te verliezen, optimaliseren wij de content op uw website. Ook verzorgen wij andere belangrijke, maar voor een ondernemer vaak tijdrovende, zaken zoals linkbuilding.

Zoekmachine-optimalisatie door Op je klompen

Op je klompen gaat als volgt te werk:

  1. Afspraak op locatie: doel bepalen en inventarisatie wensen/eisen
  2. Uitvoering
  3. Maandelijkse rapportage om inzicht te krijgen in de vindbaarheid van uw website

Waarom Op je klompen? Kies voor:

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Betrouwbaarheid
  • Persoonlijke benadering

Uw bedrijfswebsite laten optimaliseren? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel +31 (0) 73 203 2151

    Op je klompenSeo / Zoekmachine-optimalisatie Vught