Een webwinkel laten maken

Wilt u uw producten en / of diensten online gaan verkopen? Investeer dan in een gebruiksvriendelijke webwinkel die goed scoort in zoekmachines. Sinds 2008 ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert Op je klompen webwinkels voor de meest uiteenlopende sectoren.

Neem direct contact op

Een webwinkel is een slimme investering

Meer dan 85% van de Nederlanders bestelt producten via internet. Omdat dit percentage alleen nog maar groeit, is een webwinkel een slimme investering. Op je klompen kan de webwinkel implementeren in uw huidige website of een geheel nieuwe webwinkel ontwikkelen. U kunt kiezen voor een op maat gemaakte webwinkel of een ontwerp van Prestashop. Beide soorten webwinkels zijn gebruiksvriendelijk en snel. Wij zorgen ervoor dat uw webwinkel goed scoort in zoekmachines. Natuurlijk wordt uw webwinkel perfect weergegeven op alle apparaten (pc’s, laptops, smartphones en tablets).

Bij Op je klompen kiest u voor:

  • vakmanschap
  • persoonlijk contact
  • heldere afspraken
  • snelle oplevering
  • scherpe prijs

Optimale conversie, eenvoudig beheer en zoekmachinevriendelijk?

Kies voor Op je klompen

Optimale conversie

Dankzij jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webwinkels, weten wij bij Op je klompen precies wat er nodig is voor een optimale conversie van uw webwinkel. Wij richten uw webwinkel dusdanig in, dat uw bezoekers klanten worden. Zo zorgen wij voor een helder design. De webwinkels zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van betrouwbare betaalmogelijkheden (iDeal).

Eenvoudig beheer

Als ondernemer kent u uw klanten. U weet precies wanneer u bepaalde producten in de schijnwerpers wilt zetten. Het is daarom essentieel dat uw webwinkel eenvoudig te beheren is. Op je klompen levert zeer gebruiksvriendelijke webwinkels, zowel voor u als voor de bezoekers. Vanzelfsprekend begeleidt Op je klompen u in het gebruik van uw nieuwe webwinkel. U kunt kiezen voor een geheel nieuwe webwinkel, maar desgewenst kan de webwinkel ook geïmplementeerd worden in uw huidige website.

Optimalisatie

Op je klompen levert webwinkels standaard geoptimaliseerd af. Een goed geoptimaliseerde webwinkel, scoort hoger in de organische resultaten van zoekmachines. Zo wordt uw onderneming dus sneller gevonden door potentiële klanten. Zoekmachine-optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing. Op je klompen is sinds 2008 gespecialiseerd in zoekmachine-marketing en wij adviseren u graag over een uitgebreide online marketingcampagne.

Een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0) 73 203 2151

    Op je klompenWebwinkel