Adverteren in Google

Om uw product of dienst te verkopen, is het essentieel dat uw website gevonden wordt door potentiële klanten. 96% van de Nederlanders begint zijn zoektocht naar een product of dienst in zoekmachines als Google. Het is daarom belangrijk dat uw onderneming naar voren komt bij de voor u relevante zoektermen. Komt uw website of webwinkel momenteel goed in beeld wanneer u zoekt op een relevante zoekterm? Of verschijnen er juist websites van concurrenten? Start nu met een advertentiecampagne in Google of Bing zodat u beter gevonden wordt door uw potentiële klanten.

Neem direct contact op

Starten met adverteren in Google en andere zoekmachines

Voor het opzetten van een goede online advertentiecampagne is inzicht, ervaring en tijd nodig. Daarom schakelen veel (startende) ondernemers Op je klompen in voor het beheer van hun Google Adwords-campagne. Op je klompen is ‘erkend Google adverteerder’.

Aan de hand van uw wensen ontwikkelt Op je klompen een op maat gemaakte advertentiecampagne. De campagne zal zorgen voor:

 • meer relevante bezoekers
 • meer omzet
 • meer inschrijvingen
 • een grotere naamsbekendheid

Als erkend specialist, neemt Op je klompen alle werkzaamheden uit handen. Wij verzorgen o.a. onderstaande werkzaamheden:

 • het aanmaken van een account op uw naam
 • het opzetten van de advertentiecampagnes
 • het online zetten van de campagnes

Als ‘erkend Google adverteerder’ heeft Op je klompen geen inloggegevens nodig. Via een overkoepelend bedrijfsaccount kunnen wij, nadat u ons toestemming heeft verleend, direct uw campagne analyseren en indien nodig optimaliseren.

Wilt u ook een website die goed vindbaar is in Google?

Kies voor Op je klompen

Een bestaande campagne beheren en optimaliseren

Voor het opzetten en beheren van een goedlopende Adwordscampagne is kennis, ervaring en tijd nodig. Op je klompen heeft jarenlange ervaring in het opzetten, beheren en uitbouwen van advertentiecampagnes. Als u één of meerdere campagnes heeft lopen, kunt u goed inschatten hoeveel rendement u haalt uit uw investering. Denkt u dat er meer kan worden bereikt of wilt u uw campagne(s) uitbreiden? Neem dan contact op met Op je klompen. Wij verzorgen onder andere:

 • een uitgebreide en eerlijke analyse van uw bestaande campagne(s)
 • aanpassingen aan de bestaande campagne(s)
 • uitbreiding op de bestaande campagnes(s)

Advies en optimalisatie

Wilt u weten hoe uw website ervoor staat? Neem dan vrijblijvend advies op met Op je klompen. Wij analyseren vrijblijvend uw website en laten zien hoe wij uw website kunnen optimaliseren.

Een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0) 73 203 2151

  Op je klompenAdverteren in Google