Zoekmachine-optimalisatie

Wist u dat 96% van de Nederlanders Google gebruikt om te zoeken naar diensten, producten of informatie? Voor ondernemers is het daarom essentieel dat uw website goed zichtbaar is in de zoekresultaten. Dankzij een goede positie op de eerste pagina van de zoekresultaten, ontvangt u meer gerichte bezoekers op uw website. Verschijnt uw website of lokale bedrijfsvermelding in de zoekresultaten? Of ziet u voornamelijk websites van concurrenten? Op je klompen is gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wij zorgen ervoor dat uw onderneming snel beter gevonden wordt door uw potentiële klanten.

Neem direct contact op

SEO Oisterwijk

Is uw bedrijf gevestigd in Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Berkel-Enschot of omgeving? En wilt u dat uw bedrijfswebsite beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google? Kies dan voor Op je klompen. Sinds 2008 werken wij hard om voor onze klanten topposities te bereiken én behouden in zoekmachines. Hieronder vindt u meer informatie over zoekmachine-optimalisatie en een stappenplan voor uw website.

Wat is zoekmachine-optimalisatie?

Zoekmachine-optimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Zoekmachine-optimalisatie bestaat uit het maken van aanpassingen aan de website die ervoor zorgen dat hij als relevant beoordeeld wordt door zoekmachines zoals Google. Als uw website aan de strenge eisen van Google voldoet, zal uw website eerder naar voren komen in de (organische) zoekresultaten. En op die manier wordt u sneller opgemerkt door potentiële klanten.

Aanpassingen aan de website

Een goed geoptimaliseerde website zal dus een hogere positie bemachtigen in de zoekresultaten van Google. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites, concentreert men zich vaak voornamelijk op het visuele aspect. Bij een goed geoptimaliseerd website is echter ook aandacht besteed aan onderstaande punten:

  • de techniek achter de website
  • de hoeveelheid, de kwaliteit, de opbouw en de diversiteit van de content
  • de gebruiksvriendelijkheid van de website (navigatiestructuur)
  • de laadsnelheid van de website

Wij weten hoe zoekmachines als Google uw website beoordelen. Deze kennis en ervaring gebruiken wij bij het ontwikkelen en optimaliseren van websites. Desgewenst, kan uw website volledig worden geoptimaliseerd met behoud van het originele uiterlijk. Wij concentreren ons op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, de kwaliteit van de content en de techniek achter de website.

Wilt u hoog scoren in de zoekresultaten van Google?

Kies voor Op je klompen

Analyse van uw website

Wilt u weten of uw website goed gevonden wordt door uw potentiële klanten? Neem dan vrijblijvend contact op met Op je klompen. Wij analyseren uw website met behulp van speciale programma’s en doen een optimalisatievoorstel. In dit voorstel leest u hoe wij uw website beter vindbaar kunnen maken.

Technische optimalisatie

Na een uitgebreide analyse van uw website, voert Op je klompen de technische optimalisatie met behoud van het huidige ontwerp. Door het maken van relevante technische aanpassingen aan de achterkant van de website, wordt hij beter gevonden door zoekmachines.

Optimalisatie van de content

De content op uw website bestaat uit onder andere uit tekst, afbeeldingen en video’s. Website met relevante en goed geoptimaliseerde content scoren hoger in de zoekresultaten van Google. Op je klompen is gespecialiseerd in het optimaliseren van webcontent.

Een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0) 73 203 2151

    Op je klompenZoekmachine-optimalisatie